Warning: include(/home2/antante/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r75573webt/antante.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 65

Warning: include(): Failed opening '/home2/antante/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php70/usr/share/pear') in /home4/r75573webt/antante.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 65

Warning: include_once(/home2/antante/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r75573webt/antante.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 82

Warning: include_once(): Failed opening '/home2/antante/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php70/usr/share/pear') in /home4/r75573webt/antante.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 82
RSS Pub a facut primul pas | AnTanTe
Feb 132013
 

Şi a fost sâmbătă. Şi ne-am ţinut de cuvânt. Am deschis porţile cafenelei care vă este dedicată.

N-am avut nimic de ascuns. Nici măcar faptul că am făcut ultimele retuşuri de faţă cu voi. Unii poate vă amintiţi ce frumos ne stătea întinzând draperia în timp ce atmosfera începuse să se destindă, berea să curgă şi ideile să se schimbe.

Cafeneaua s-a umplut. Studioul viitorului RSS Radio a fost şi el ocupat. Deasupra se cânta alături de artişti, în studio se cânta la sticlă. Vorbim serios. Karaoke ad-hoc. Am văzut că vă place, promitem că nu uităm de asta, o să vă oferim posibilitatea să ne încântaţi cu vocile voastre într-un sistem dedicat acestui lucru. Este doar unul dintre multele lucruri la care ne gândim.

V-am văzut reacţiile. V-am văzut fotografiile. Din toate reiese acelaşi lucru: a fost o nebunie la care v-a făcut plăcere să participaţi. Şi ne-am bucurat că aţi stat până dimineaţă, cu atât mai mult cu cât a fost vorba de prima noastră seară împreună. Şi ne-am bucurat că am avut şi oaspeţi care nu s-au anunţat.

Am plecat la un drum. RSS Pub are multe idei. Pe lângă acestea aşteptăm să discutăm ideile pe care le aveţi voi şi să vedem cum le putem pune în practică. Deja pregătim evenimentele viitoare şi ne-am dori să facem şi mai multe. La orizont, RSS Radio vă pregăteşte şi el surprize pe care, fără să ne lăudăm, nu prea le veţi găsi în altă parte. Aşa că dacă dispuneţi de vreo idee, dacă vă gândiţi să trecem împreună peste un eveniment sau orice altceva aţi vrea să faceţi alături de noi nu ezitaţi să ne trimiteţi un email. O să fim întotdeauna aici şi, mai ales, ştim că împreună putem face lucruri frumoase.

Le mulţumim şi artiştilor care au fost alături de noi. Maria-Magdalena Dănăilă, Cătălin Iliescu şi Claudiu Constantin (adică trupa Jokers) şi Wladimir Pesantez ne-au ajutat să începem cu dreptul şi sperăm că v-au plăcut şi vouă. Îi mulţumim şi lui George, al cărui recital acustic a fost neaşteptat şi, în acelaşi timp, extraordinar. A fost o surpriză chiar şi pentru noi, şi iată că ne ies bine până şi lucrurile pe care nu le-am programat.

Încheiem mulţumindu-vă că ne-aţi vizitat şi că ne-aţi fost aproape în prima noastră zi de viaţă. Şi dacă nu ne credeţi pe noi, atunci vă lăsăm în compania celor care au trecut pe aici şi care au încercat să surprindă în rândurile lor puţin din nebunia care s-a instaurat aici sâmbătă seara. Şi adăugăm şi fotografiile, pentru că ceea ce s-a petrecut în RSS Pub trebuie să rămână în blogosferă.

Ar fi fost mult mai greu sa ajungem in acest punct fara ajutorul Diablos Computer, Zugraveli Amenajari, Ytong si ePardoseli. Multumim si celor care au achizitionat cardurile de reducere RSS PUB!

De acum vă aşteptăm oricând veţi dori să ne vizitaţi.

Noi, RSS Pub, suntem aici, pe Popa Nan 3A.

Mulţumim celor care au scris:
http://presainblugi.com/rss-pub-locul-unde-intri-blogger-si-iesi-rss-ist/

http://andrew-smith1988.blogspot.ro/2013/02/rss-pub-bloggers-home.html

http://morosanuteodormarian.blogspot.ro/2013/02/rss-pub-casa-bloggerilor.html

http://emilcalinescu.eu/deschiderea-rss-pub/

http://www.sandraclipea.ro/s-a-deschis-cafeneaua-bloggerilor-rss-pub

http://www.minunat.eu/recomandarile-de-duminica-rss-pub/

http://www.ptm.ro/s-a-deschis-cafeneaua-bloggerilor/

http://theshellseeker.wordpress.com/2013/02/10/bloggerii-si-au-luat-cafenea/

http://emilcalinescu.eu/concurs-blogosferic-de-stand-up-comedy/

http://www.adelin-hogea.ro/2013/02/deschiderea-rss-pub/

http://sandydeea.ro/2013/02/09/bloggingul-si-a-gasit-nasul/

 

Aici aveti si cateva dintre fotografiile facute in seara lansarii: Lansare RSS PUB

Iata si un filmulet de la lansarea RSS Pub:

  18 Responses to “RSS Pub a facut primul pas”

 1. recitalul lui george a fost fenomenal.!!!! astept si alte evenimente din partea voastra! succes pub-ului si la mai mare!

 2. […] comedy destul de haioase. Atmosfera e deosebita. Mai multe lucruri despre cafenea poti afla de la Victor. $$('div.d1287').each( function(e) { e.visualEffect('slide_up',{duration:0.5}) […]

 3. […]     Pentru mai multe detalii cititi articolul complet pe ANTANTE.RO […]

 4. Felicitari! Avand in vedere anvergura proiectului si criza de bani, nu ma gandeam ca acest pub o sa fie lansat. Dar se pare ca motivatia si buna organizare au condus la un succes. All the best!

 5. Foarte frumos! Ne bucuram de reusita voastra si va dorim succes mai departe in tot ce v-ati propus!

  Lucian

  • Multumim frumos! Daca proiectul va ajunge acolo unde imi doresc nu este doar reusita noastra. Va fi si reusita tuturor celor bloggerilor ce ni se alatura.

 6. Succes, RSS Pub! La cat mai multe evenimente frumoase, cu si pentru bloggeri!

 7. Nu toate pozele ar trebui facute publice. Unele nu ajuta proiectul.

  • Nu pe poze ne bazam :) Fotografiile sunt asa cum sunt pentru ca totul a fost natural si real, fara scenarii prestabilite. Inca sunt lucruri de facut si le vom face. Te astept la o cafea ca sa vezi ca realitatea e mai faina decat unele dintre poze :)

  • Alea 25 de poze nu sunt nici măcar 10% din câte poze au fost făcute în seara aceea. Totuşi, sunt curios, de ce spui că nu ajuta proiectul unele poze?

 8. Ai primit filmul? E OK?

 9. spor la treaba …distractie , ne vedem diseara sa vedem meciurile 😀

 10. Noi urăm viaţă lungă pub-ului.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)